godaste maten i Ao Nang?

Sex personer? Välkomna! Vi tog plats vid träborden en bit in i lokalen. Det var varmt och restaurangens enda fläkt gjorde vad den kunde för att svalka. I den öppna köksdelen stod en kvinna och lagade all mat medan mannen tog upp beställningar och levererade tallrikar allteftersom rätterna blev klara. Ibland drack hon ur en vattenflaska och ibland torkade hon bort svetten i pannan med en handduk som hängde från en hylla, annars körde hon järnet nonstop från sen eftermiddag tills sista gästen gått hem, disken var avklarad och restaurangen städad. Vid ett senare tillfälle berättade hon att de haft stängt under tre månader och att det endast var en vecka sedan hon och hennes man satte igång igen.
"Vi arbetar så mycket och jag hinner aldrig gå på toaletten, så jag fick problem med magen och var tvungen att vara nära sjukhuset i Bangkok i tre månader." sade hon.

Hela sällskapet var överens om att samtliga rätter som som ställdes framför oss smakade ljuvligt, allt baserat på färska grönsaker, kyckling, fisk och skaldjur från marknaden i Ao Nang.